Zakelijk golfen staat voor plezier op de baan met als doel dat je netwerk kan groeien. Vanuit dit oogpunt hebben we een concept bedacht om met onze partners invulling te geven aan een TV format. Dit zodat leden zichzelf beter kunnen presenteren en de fantastische banen reviewen.

Om het concept aan leden en banen te presenteren is een eerste aflevering opgenomen. Deze wordt momenteel ge-edit zodat ieder een beeld kan krijgen van het concept.

Het Concept

Bjorn Remmerswaal gaat samen met Perry Sprado langs 6 golfbanen gaan om reviews te maken over de baan. Dit wordt vastgelegd op video (TV kwaliteit) en er worden tevens artikelen inclusief fotomateriaal over gemaakt. De baan, de oefenfaciliteiten, het restaurant en andere zaken komen aan bod. Dit doen zij samen met verschillende zakelijke golfpartners die in twee teams (Team Bjorn & Team Perry) ‘best ball’ zullen spelen.

Twee personen van een businesspartner golfen mee met Bjorn en Perry. Op de baan zal business met golf worden verbonden door ‘quotes van de deelnemende partners’. ‘Dat was een waardeloze slag, hoe gaan jullie met  tegenslagen om in het bedrijf?’ Of ‘Hoe stippel jij je lijn uit tot de hole? En hoe bepaal jij de richting in je bedrijf?’ Wat brengt zakelijk golfen jullie? Er is ruimte om dit per aflevering en business partner af te stemmen.

Als rode draad door de afleveringen houden we een ‘Club Challenge’. Dit kan zijn dat de deelnemers ‘met een vooraf gekozen club een bepaalde afstand moeten overbruggen’ of ‘nearest tot he bottle’ of ‘beat the (mysterie) pro’. Hierin maken we per serie een keuze.

Interesse?

Neem even contact op met de organisatie

Ontvang updates

Hoe gaat het er op en vooral naast de baan aan toe? Lees het wanneer het jou uitkomt.

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws en achtergrondverhalen

Geïnteresseerd ?  Meld je bij ons aan!