Marketing is het fundament onder de verkoopfunctie en vandaag de dag ook de basis voor het vinden, binden en boeien van medewerkers. Je bedrijf moet onderscheidend zijn en vooral goed vindbaar en zichtbaar. Dat is wat wij bieden.

Ruim 16 jaar geleden merkte de ANWB dat veel van haar leden geïnteresseerd raakten in de golfsport als vrijetijdsbesteding. Vanuit deze ontstane behoefte van de leden werd in 2004 ANWB Golf opgericht, een golfclub bedoeld voor de steeds sneller groeiende groep ‘vrije golfers’, oftewel golfers die niet lid zijn van een vaste golfclub met een golfbaan.

Flexibilisering van de arbeidsmarkt is een feit en dat vraagt om een ervaren partner die begrijpt dat flexibiliteit valt en staat met een goede samenwerking op de langere termijn. Wij brengen opdrachtgevers en vaklieden bij elkaar.

Wij zijn de onafhankelijke specialist op het gebied van al jouw connectiviteit oplossingen. Van vaste- en mobiele telefonie tot internet, ICT-oplossingen en hybride werken. Wij leveren de beste oplossingen tegen zo laag mogelijke maandlasten.

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws en achtergrondverhalen

Geïnteresseerd ?  Meld je bij ons aan!