It’s a pleasure

Zakelijk Golfen is opgericht in 2018 op initiatief van Daan Slooter en Klaas Boon. Beiden zagen naast hun andere werkzaamheden in de Golfsport in, dat golfen en zakendoen veel meer en veel beter georganiseerd moest worden. Plezier beleven aan het zakendoen door een rondje golf op een topbaan; where business meets pleasure. Daar moet het om gaan.

Daan Slooter
Daan Slooter In de golfwereld zeer goed bekend. Als speler, als baanmanager én als adviseur.
Zo heeft hij in zijn jeugd in de VS gestudeerd met een zogenoemde golfbeurs. Met de kennis die hij daar opdeed heeft hij voor Burggolf vier banen gemanaged en vele banen geadviseerd. Als speler was hij 10 jaar lid van het Nederlands team, en is hij Nederlands kampioen geweest. Twintig jaar geleden is hij aangesteld als toernooidirecteur van het KLM Dutch Open, een functie die hij nog steeds uitoefent. Tot slot is het stemgeluid van Daan u wellicht bekend. Hij is namelijk ook commentator voor de golfsport bij Ziggo Sport.
Klaas Boon
Klaas BoonRuim 20 jaar ervaring in de internationale golfwereld, de horeca en Human Resources.
Als geen ander kent hij het klappen van de zweep in deze wereld. Begonnen bij de Hyatt hotels in diverse functies en op meerdere plekken, van Saudi-Arabië, Baku (Azerbeidjan) en Dubai, kwam hij in 2004 in Dubai terecht bij Troon Golf als Golf Operations Manager. Daar wist hij met zijn collega’s mooie prijzen te winnen zoals ‘Beste Golfbaan en hoogste service level’. Uiteindelijk werd hij ook verantwoordelijk voor de Corporate Golf Events op The Montgomery in de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 2018 is Klaas met zijn gezin terug in Nederland en is hij baanmanager op Golfbaan Westwoud.

“soms een illusie armer, maar altijd mooie ervaringen rijker”

“soms een illusie armer, maar altijd mooie ervaringen rijker”

Perry ’the bullit’ Sprado

Partners

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws en achtergrondverhalen

Geïnteresseerd in ons verhaal? Meld je bij ons aan!